Over mij


Mijn naam is Sarah de Kruijff. Ik ben vijftien jaar oud en ik woon in Utrecht. Momenteel zit ik op de middelbare school in klas 4HAVO.

Mijn hobby's zijn fotograferen en paardrijden. Sinds ik zeven jaar ben, rijd ik paard. Eerst heb ik ruim zes jaar paardrijles gehad op een manege en ondertussen meerdere verzorgshetjes gehad. Later ben ik gestopt met de manegelessen en heb ik op een pensionstal verschillende verzorgpony's gehad. Nu heb ik sinds augustus 2017 een eigen pony, genaamd Anchar. Anchar is een bruine New Forest D-pony merrie uit mei 2008. Ze is springgefokt, maar ze is een echte allrounder. Op dit moment zijn we bijna L1 dressuur klaar en binnenkort maken we ons B springdebuut. Als je meer over Anchar wilt weten, kun je haar Instagram volgen: @newforest.anchar.

 

Fotograferen doe ik sinds mei 2016, toen ik als vervroegd verjaardagscadeau een Canon EOS 1200D kreeg. Ik ben toen veel gaan oefenen bij paarden op de stal waar toen mijn verzorgpony's stonden en waar nu mijn eigen pony staat. Later leek het mij leuk om fotoreportages te maken. Eerst deed ik dat vooral bij mensen met paarden op stal, maar nu ook bij mensen buitenaf. Ook kom ik af en toe op paardenevenementen, zoals SGW Markelo of Midland wedstrijden, om daar te fotograferen. Die foto's komen dan op mijn website te staan en kunnen nabesteld worden.

Met fotoreportages probeer ik zoveel mogelijk gevarieerde foto's te maken. Ik pas mij aan de wensen van het model aan.

 

Hieronder is een foto te zien van mijzelf met Anchar.