Over mij


Mijn naam is Sarah de Kruijff. Ik ben nu vijftien jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik zit op de middelbare school in klas 4HAVO.
Mijn hobby's zijn fotograferen, paardrijden en turnen. Sinds mijn achtste turn ik en toen ik zeven jaar was begon ik met paardrijden.
Eerst heb ik zes jaar op een manege paardrijles gehad en had ik verschillende verzorgshetjes. Daarna heb ik nog een aantal verzorgpony's gehad. Nu heb ik sinds augustus 2017 een eigen pony!

Fotograferen doe ik nog niet zo lang. In mei 2016 kreeg ik mijn camera, een Canon EOS 1200D.
Vanaf dat moment ben ik veel gaan oefenen op mensen met hun paard bij de pensionstal waar mijn verzorgpony stond en waar mijn eigen pony nu staat.
Ik vond foto's maken steeds leuker worden en na een paar maanden besloot ik dat ik graag fotoreportages wilde maken.
Nadat ik Photoshop had gedownload en daar veel mee had geoefend, maakte ik de eerste fotoreportage van een meisje met haar verzorgpony.
Dat heb ik daarna nog vaker gedaan, vooral bij paarden op de pensionstal.

 

Later ben ik ook bij paardenevenementen gaan fotograferen. Ik maak dan de gehele dag of een deel van de dag foto's die later via mijn website na te bestellen zijn. De onbewerkte foto's komen op mijn website te staan en worden na de bestelling bewerkt. Daarna stuur ik ze via de mail op. Ik heb onder andere gefotografeerd bij SGW Markelo en bij springwedstrijden van PV Midland.